Thursday, March 29, 2012

Contest lagi 2 hari!

AKU RASA MACAM DAH BOLEH TUTUP PERADUAN NI.

Sebabnya aku dah tahu siapa pemenangnya. haha. Memang korang lah bertiga-tiga nya pun. Apa pun ada masa lagi dua hari lagi untuk melengkapkan syarat.hehehe

Terima kasih pada yang join. Walaupun ada yang join kerana kesiankan aku..kakaka..

Mungkin next time aku buat yang baik sikit. Ini contest macam tak contest je kan. Lepas ni aku tawar hadiah ribu-ribu sikit mesti ramai yang nak join.

Apa pun masih ada dua hari lagi. Sempat lagi siapa yang nak join!

Sunday, March 25, 2012

Tinggal 5 hari lagi!!

Tinggal beberapa hari lagi peraduan budi bahasa akan tutup Nampaknya aku dah nampak siapa pemenangnya. Yelah baru dua je penyertaan. Tentu dua-dua pemenangnya. kih3.

Aku sekarang sangat sibuk.
Tu lah nye sibuk-sibuk pun sibuk nak buat peraduan. Memang lah tak terupdate kan. So makanya takde lah sambutannya pun.

Tapi takpe sebab masih sempat lagi bagi sesiapa yang terasa nak join tu. Ada lima hari hari. So siapa berminat tu cepat-cepatlah kayyy!

Tuesday, March 6, 2012

Update wooo

Bapak pemalas aku kan nak update. Banyak kali juga buka tutup blog ni. Tapi takde nafsu nak update. So kubiarkan ia berkurun tidak berteman.

Hari ni hari selasa. Selalunya pukul 8 macam ni memang aku ada kelas. Sama lah macam sekarang. Sekarang pun ada kelas. Bezanya aku tak fokus je kali ni. Nampak tak sopan disini kan.

Tapi takpe sebab lecture belum mula lagi. Waktu-waktu macam ni pelajar-pelajar selalu beranggapan bahawa lecturer memberi arahan seperti ini, " Okay murid-murid, buka facebook masing-masin. Update status kamu sekarang! "

Lalu semua pelajar pun mendengar arahan lecturer dengan penuh tekun.

Sebenarnya hari ini cuma nak habiskan masa saja. Okaylah lecture sudah nak mula. Selamat belajar kawang-kawang!