Friday, October 7, 2011

Katak pisang yang banyak

Wah akhirnya hari ini sudah Jumaat. Berada di penghujung minggu. Sepatutnya kita semua berasa tenang sebab esok akan cuti. Bagi pelajar lah kan. Yang kerja tu sorry to say la, esok pun kerja jugak.

Jadi sepatutnya memang hari ini hari paling berbahagia. Tapi jangan disangka air yang tenang tiada katak puru, katak pisang pun ada tau. Aku ingat boleh lah rileks-rileks sikit hujung minggu. Tapi kemain banyak tugasan. Tak cukup kaki nak buat.

Maka aku mengambil keputusan untuk tidak buat semua. Senang kan? Memang lah senang. Pastu last minit baru menggelepar nak buat. Biasalah student cermerlang kan.

Oklah nak berehat sekejap. Sekarang aku dah pandai sikit. Update blog ambil masa 5minit je. Dulu setengah jam. Sekarang main tulis ikut suka kaki. Sebab tu laju semacam.

Ok bai.

6 comments:

Misshy Innz said...

ajar aku cene nak update blog dgn cepat .

C i k P i p i T e m b a m said...

kita hari2 cuti , kbai :P

DuniakuAbstrak said...

bagus2 ada improvement..

rafiq said...

innz, ko taip jgn pk lame2 tau. kompem update pantas mcm katak.

cik pipi, pehhh. lu.. k bai!

ayul, tenkiu bro for the supporting..

Liquid said...

biase la, budak2 poli. last2 minit baru nak wat asgment kan ehehehe

rafiq said...

biase ah. stended poli kan. haha