Sunday, February 21, 2010

Tak ingat dunia


Kita semua ada habitat. Bukan habitat sebenarnya. Tapi tabiat sebenarnya. Aku terasa macam tersalah tulis pula. Dan rasa malas memadam semula. Sudah, abaikan sahaja. Tabiat aku masa kecil dulu ialah bermain. Aku paling suka bermain Counter Strike.


Bagi sesiapa yang tak mengenali counter strike.

Sekarang bosan aku sudah hilang. Aku telah mengambil inisiatif iaitu kembali ke zaman dahulu. Iaitu bermain CS. Okay ah tak payah cakap la masa dulu. Orang besar pun suka main CS juga sebenarnya.

Gila engkau kalau main ni memang tak ingat dunia. Kawan-kawan aku pun dah sama jadi tak ingat dunia. Kalau main memang langsung tak tidur, kelas tak pergi, mandi pun tak, makan pun tak, gosok gigi jangan harap, makwe pun tak telefon, emak apatah lagi.

Okay takde ah sampai macam tu. Tipu je.

Tapi memang best main ni. Budak-budak rumah wa pernah menang lagi main ni tahu. Lawan dekat poli boleh menang memang power wa cakap sama lu. Lanun pun kalah lu tau. kih2. Tu gelak lanun kalau lu nak tau.

Main ni memang tak ingat dunia. Kawan-kawan aku pun sama jadi tak ingat dunia. Okay kenapa macam dah cakap macam ni. Ya lah bak kata perbahasan, saya ingin menekankan disini ya.

Okay ah tak percaya kan?

Ni kawan aku


Tengok ah main tak ingat dunia. Tengah tidur pun boleh berperang.

9 comments:

crazy_labelle said...

main dota la weyh... ra ke...

.rafiq. said...

crazy: tak reti!

helena's said...

parah dah cikhel tgk tu..adoi..messy!

.rafiq. said...

cik hel peminat messy ke?

vidadarisakura said...

gambar ko terdampar teda?

.rafiq. said...

tak boleh. nanti gay mengorat.

vidadarisakura said...

alaa.pelis.

vidadarisakura said...

eh oranglidi hilang mana tah? jangan2 dia putus cinta.haha

.rafiq. said...

OL g main game kut. Terpengaruh la tu.