Wednesday, October 28, 2009

Spontan

Kalau sepatah orang cakap sepatah kita jawab apa maknanya ya. Itu maknanya mesti kita tidak pandai spontan kan? haha ya ya sahaja bukan.

Aku tabik lah dekat pelakon-pelakon spontan itu. Dengan selamba sahaja diorang berbuat spontan menggunakan ayat-ayat spontan.


Kalau aku lah yang jadi pelakon tersebut sudah pasti diam kaku besu lesu beku aku dekat pentas. Tidak pandai aku hendak spontan-spontan ini. Kalau buat maggi cintan boleh lah juga.


Pasti ramai yang sudah menjadi peminat cerita spontan bukan. Sampai aku pun sudah terlibat sekali sehingga menunggu-nunggu aksi spontan yang seterusnya. Sekarang sudah episod ke-20 dan tidak sabar-sabar untuk episod 21.


Aku paling tabik Din Beramboi.

Jadi bagaimana dengan spontan anda semua?

7 comments:

chokio_nia said...

btol2..mang bes ar lawak dorg..terbaek..apsal character ntok word verification yg aku kene typ kat bawah ne name aku sniri??cesss blogspot..gne name aku tak ckp..

Adjla Hafizin said...

hahhaa.
aku dgr cite ni best.
leh wat gelak smpai guling2..
tp aku xpnh tgok pon.hehe

edda(",) said...

din beramboi memang hebat!!.. tp edda tak suke la part yg din mkn water colour tuh... kotor n nak termuntah tgk...
ape2 pun spontan memang bagussss

oranglidi said...

din memang lawak cilaka.

Razman said...

aku plg ske part demonstrasi..mcm bngsat din kenakan nabil dlu..haha

.rafiq. said...

chokio: mungkin blogspot dah malas nk pk word susah2 kot.hehe

adjla: kalau kau tengok mesti ko berenagng2 atas lantai.haha

Edda: nasib baik dorang makan water colour. kalau diorang makan berus tu skali? tak ke koto tu.

oranglidi: lawak celaka tu macam gula melaka ke?

razman: din memang langsat kuning. muka duku pulak tu.

Eireen Camelia said...

mereka kelakarrr okehh!! grrr!!