Sunday, September 27, 2009

Satu minggu raya yang penuh

Satu minggu raya yang penuh dengan perasaan malas untuk berblogging. Eh malas tu perasaan ke? Macam perasaan takut perasaan sedih perasaan rajin. Eh rajin juga adalah perasaan jadi betul la malas termasuk dalam perasaan.

Ish apa benda aku mengarut ni.

Itu lah dah lama tak berblogging nak lepaskan rindu dekat blog tapi dah lupa format yang sebenar. Sekarang rasa macam dah banyak mengarut dan banyak menggunakan singkatan kata. (ya ya sebelum ini tak pernah mengarut dalam blog)

Tapi memang benar. Dua tiga hari asik berjalan-jalan dekat blog orang tapi blog sendiri dibiarkan keseorangan tanpa sentuhan manja bak menyentuh kulit bayi. Okay mengarut lagi. Cukup dulu.

Aku hendak upload satu gambar sahaja untuk raya ini. Paling best lah aku rasa. Aku rasa la.


Best tak?
Okay sekarang cari mana paling hensem.







p/s: tengok sekarang pun masih ada sisa-sisa malas sebab tajuk entri pun dah macam ikut format automatik untuk microsoft office.

15 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

aik? adik beradik muhammad rafiq suma lelaki ka? owh yg paling hensem adalah yg paling kanan skali. hehe

~nEeYsA~ said...

waa...sume lelaki..

.rafiq. said...

cikgu wiween yang paling besh: tak lah. ada perempuan tapi di privatekan.haha. wah cari bapaknya ye.huhu

neeysa: cepat pilih2.

{lumut} said...

mane yang single?hehe..
alah rafiq..merepek style microsoft office ok lg..
dibuatnye ko merepek ngan excel ke..powerpoint ke..ha..susah nak jwb..haha

Anis Mohd said...

racist jantina !
hahaa

chipsmore said...

ok..sume dalam gamba hensem..hehe ;)

misz benida said...

wahhhh...
nk ngorat ayahanda leh??
rmainye jejaka...

MuhD NoR AzyM said...

Happy Belated Raya=) Boleh? Hehe

.rafiq. said...

lumut: sume single termasuk yang ujung sekali.haha

anis mohd: woi2 tak baik do. kami pemalu.haha

chipsmore: ihik2. malu i.haha gedik gile.

misz benida: boleh2. mitak pelempang dari bonda dulu.haha

muhd nur azym: eh raya lagi ni. sebulan kan. Selamat Hari Raya. mane ko ilang a?

{lumut} said...

haha..merepek..ujung skali tuh mcm ayah kau jer...ko da dgr ker lagu tuh??bes kan?leh menjerit kak karoke la ko pasni..=)

.rafiq. said...

memang ayah aku lah. woi ada hati tu. haah dulu selalu dengar. best2. jum lah karoke.

Iqakiko said...

oke yg pakai spek adelah plg hensemm..krim slm pd die..

.rafiq. said...

aiseh sume nak ayh aku. memg ank tak boleh tandingi ayh.huhu

oranglidi said...

gile srupa muka lu dgn yg sbelah bapa lu tu.. konpius wa kejap. cis..


adik wa kim salam. ntah die tau ke tak salam tu ape. biase salam tangan je.

salam lempang kot. hehe. slamat hary rayye.

.rafiq. said...

yeke weh. adik wa hensem sket dari wa. lu suh adik lu kem salam kat adik wa je lah.haha