Tuesday, June 12, 2012

Sungguh gembira aku!

Salam..

Gembiranya aku sekarang bagaikan terkena nombor ekor. Walaupun tak tahu perasaan terkena nombor tu macam mana, tapi aku syak perasaan macam makan pizza hut free. Atau seperti memancing dapat ikan 18 kilo. Malah lebih dari itu.

Aku sebenarnya baru sahaja habis peperiksaan akhir pagi tadi. Bangga gila dah habis. Apa yang nak dibanggakan entah kan. Tapi takpe sebab yang penting aku gembira.

Jadi apa perancangan aku cuti 3 bulan ini? Wah lamanya cuti. Rasa macam nak kahwin je.hehehe. Tapi lambat lagi boleh kahwin. Nenek saya marah kahwin belajar tak habis lagi.hehe.

Maka aku telah merancang untuk SATE pada lusa hari. Yes yes siapa mahu ikut? Walaupun tak reti dan baru nak belajar buat sate, aku akan mencoba.heheh. Kalau tak sedap nasib lah kawan-kawan sekalian.

Apapun aku nak ucapkan Selamat bercuti kepada semua warga U yang dah start cuti tu. Molek-molek perangai ye. Jangan buat hal. Ingatlah orang tersayang.

9 comments:

oranglidi said...

peh. sedap la cuti pepanjang.

wuhh, wat sate? kalu sdap kirim a sini

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

tau takpe ahahaha..
kalau sedap dah tentu licin, tak sempat nak post kat ko..hahaha

Misshy Innz said...

lamanyaaa cuti .
syok aa

DuniakuAbstrak said...

cuti cari duit keje part time ler..

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

innz, hahaha jgn jelossss..hehehe

ayul, tu dah mesti bro, time blajar ni pun buat prt time, apetah lg mase cuti...huhuhu

cik pika said...

lamenye x update blog... :) p mana?

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

sekarang ni baru nak start blog balik..hehehe

Anonymous said...

bgs la karkun UMP nie...semua satu fikir nak kawin cepat...semua nak wat usaha masturoh....tinggi2x


karkunah pekan....

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

subhanallh..
anta pun ada fikir ke..
doa2kan la ya..hehehe