Tuesday, March 6, 2012

Update wooo

Bapak pemalas aku kan nak update. Banyak kali juga buka tutup blog ni. Tapi takde nafsu nak update. So kubiarkan ia berkurun tidak berteman.

Hari ni hari selasa. Selalunya pukul 8 macam ni memang aku ada kelas. Sama lah macam sekarang. Sekarang pun ada kelas. Bezanya aku tak fokus je kali ni. Nampak tak sopan disini kan.

Tapi takpe sebab lecture belum mula lagi. Waktu-waktu macam ni pelajar-pelajar selalu beranggapan bahawa lecturer memberi arahan seperti ini, " Okay murid-murid, buka facebook masing-masin. Update status kamu sekarang! "

Lalu semua pelajar pun mendengar arahan lecturer dengan penuh tekun.

Sebenarnya hari ini cuma nak habiskan masa saja. Okaylah lecture sudah nak mula. Selamat belajar kawang-kawang!

5 comments:

hanaahmad said...

kemain student zaman sekarang. ;p

rafiq said...

kemain perlinya.. zaman serba canggih kan..

K2r~90 said...

sem ni aq dpt kelas pg jer kowt.. haiyaa

rafiq said...

okey la tu pg. ptg bleh rilexxxx..

'AQILAH said...

:D study study study...