Thursday, March 29, 2012

Contest lagi 2 hari!

AKU RASA MACAM DAH BOLEH TUTUP PERADUAN NI.

Sebabnya aku dah tahu siapa pemenangnya. haha. Memang korang lah bertiga-tiga nya pun. Apa pun ada masa lagi dua hari lagi untuk melengkapkan syarat.hehehe

Terima kasih pada yang join. Walaupun ada yang join kerana kesiankan aku..kakaka..

Mungkin next time aku buat yang baik sikit. Ini contest macam tak contest je kan. Lepas ni aku tawar hadiah ribu-ribu sikit mesti ramai yang nak join.

Apa pun masih ada dua hari lagi. Sempat lagi siapa yang nak join!

3 comments:

Misshy Innz said...

takde idea lahh weyh =.='

rafiq said...

takpe2 nanti aku buat yg senang2 sikit ok ;)

oranglidi said...

sori weh lambat. haha. dpt saguhati pun xpa.