Friday, December 23, 2011

Kata-kata semangat

Hampir sudah sahaja aku menamatkan semester kali ini. Perasaan bagaikan burung yang keluar dari sarangnya. Sungguh riang gembira sekali.

Tetapi jangan lupa, riang-riang gumbira pun bukan bermakna sudah selesai semuanya. Baru study week oi.

Takpe lah, study week pun study week la. Ada satu lagi task aku perlu siap. Lepas tu boleh balik ke rumah woi,,yeayyy!!

Harap-harap aku study lah di rumah<--- ini kira macam doa juga lah. Duduk rumah memang terer kalau boleh study...

Baiklah, sampai sini dulu coretan saya kali ini...Sebelum terlupa, saya ucapkan selamat bercuti kepada warga Universiti Malaysia Pahang... woi bukan bercuti lah! opss.. selamat study kawan-kawan.....!

2 comments:

K2r~90 said...

gud luk der.. guwa x der mud nak ngadap note adoii

rafiq said...

tenkiu dow.. hehe..
lu exam gk ye.. guluck2..