Sunday, October 9, 2011

Sibuk ke?

Aku sangat sibuk dua tiga hari ini. Banyak betul asaimen. Sebab tu sudah dua hari tak update blog. Lama sungguh tak update. Pehhh. Ayat bukan main rajin gila. (nganga tak percaya)

Bukan sibuk apa sangat pun. Sibuk merayau je yang lebih nya. Ya lah bila dah merayau mana ada masa nak buat asaimen. Maka jangan harap lah gunung jatuh ke riba. Apatah lagi mengharap asaimen siap dengan sendirinya. Tetiba.

Aha hari ini penat sikit. Malas nak update blog sangat. Nanti orang kata rajin pula penat-penat pun update blog juga. Padahal memang rajin pun. Jadi sampai disini dulu untuk hari ini. Jumpa lagi di masa akan datang.

Boboi!

3 comments:

Addin said...

ahaha ni busy buat esaimen ke merayau ? :p

hanaahmad said...

itu je? keh3

rafiq said...

addin, busy mengulangkaji pelajaran. kih3

hana, busy la katakan...hehe