Sunday, May 1, 2011

+susuegoodday's 1ST CONTEST!

Salam...

They are so sweet!
susuegoodday

Sudah lama rasanya tak join contest-contest ni. Kali ini tengok ada hadiah menarik. Jadi aku pun try untuk contest. Mana tahu dapat jam mahal-mahal. Sudah lah aku tiada jam. Kalau ada jam pasti nampak lebih hensem dan anggun.

Baru-baru ini bercuti bersama adik-adik di Cherating. Tak lepaskan peluang untuk bergambar. Teringat dengan contest ini, jadi terus buat aksi. Susah payah tulis atas pasir tau. Ini yang terbaik aku dapat lakukan!




I LOVE HIM.

HIM with the name of Farhan. My boy and my 'budak kecik'.


Yang terbaik...Okay...Wish me luck okay!
Wassalam..

9 comments:

Melda Mohd said...

Alolo. Love adik eh. Comei, comei. Kreatif di situ.

Good luck! =)

rafiq said...

yup!!! tenkiu mel... (senyum)

VFN said...

dpt hadiah., kasi aku... haha

oranglidi said...

aku sokong ko. rambut paling hensem

rafiq said...

vfn, bykkk cantik?

oranglidi, tenkiu2. i lap u like i lap my rambut.

Freaky said...

lama dah aku x main pasir cmtu. balik ni kene g pantai gak la main pasir. hehe

Matjoe said...

saya sokong entry ni utk menang. best of luck.

sue. said...

nice picture...u seems so penyayang ok...glad to be ur brother if im ur brother...ngeee..good luck btw my friend. thanks tau join...sue hargai sgt....

susuepekatmanissantankelapamuda.

rafiq said...

freaky, kampung ko kat mane? best la kalau dekat dgn pntaiii..

matjoe, tenkiu matjoe kerana menyokong! :)

sue, boleh je nak jd my brother. penyertaan terbuka.

same2 sue. harap2 dapat la jam tangan mahal tu. aminnn