Friday, April 16, 2010

Budi yang baik dikenang jua


Sepatutnya aku tiada masa lagi berblog sekarang. Semua budak sem akhir tengah sibuk dengan projek akhir. Okay selamat tinggal blog.

Tapi sebelum tu aku nak cakap sikit. Tadi masa aku bukak blog karut ni, aku perasan message dari cik hel dekat tepi. Ada guna juga rupanya chat box tu. Dia bagitahu aku ada cerita pasal aku.

Mula-mula teruja juga sebab ada juga yang menilai blog karut aku. Selepas itu aku lagi teruja sebab aku kena jodohkan dengan minah indon mana entah. Bagilah maya karin atau yasmin hani. Baru lah aku tak teruja sangat.wakaka

Apa yang aku nak terangkan disini ialah dia beritahu aku ni boleh tahan hensem. Pertama kali orang puji aku hensem. Okay tu je yang aku suka. Yang lain aku rasa macam hendak hentak kepala di dinding. Rupanya ada yang lebih karut dari aku.haha

Terima kasih cik karut sebab buat entri karut. Ada ubi ada batas. Lain kali aku balas. jeng jeng jeng

Okaylah nak sibukkan diri dengan projek akhir. Selamat tinggal blog.

6 comments:

meera^da cute..*_* said...

aku first..yeahhh...

hoi..cepatlah belajar...men2 lak..
erkk...

daaaa..nyter

lumut said...

ak pon tekejut nampak kau kat sana..aku pk..

"laku jugak budak si rafiq neh"

haha

helena's said...

hahahahha..sekurang2 kurangnya aku buat ko teruja..hahaha okay ko panggil aku cik karut pula..cis kek!

apa pun apa yang aku tulis itu adalah benar..kalau ko nak hentak kepala..silakan..hhahah!

minah indon ko kata si malya tu,.aku report ngan aie kang!hahaa

.rafiq. said...

meera: aku tak bangga pun ko first. hahaha

lumut: aku tepakse jd femes skjp ko tau. aku dh tk suka femes2 ni.keh3

cik karut: aku akan pastikan kau menerima balasan.kah3. minah indon dengan aku memang sesuai sebenarnya.wakaka

reen_sofee said...

ceit! hemsem yaa.
mau tgk sket tang mana tah yg hensem tuh.
hahaha

.rafiq. said...

reen: tang ting tang ting. bkn alaxander. hahaha