Sunday, April 4, 2010

Buat-buat basah ketiak



Fuh fuh.

Gua tengok dah berhabuk blog gua. Lama sudah rasanya gua tak singgah blog darahmalaya ni. Blog yang lain apatah lagi ya tak. So lu tak payah pelik lah kenapa gua tak terjah blog lu.

Baru ni gua balik bentong. Gua dah lama gila tak balik. Perasaan gua masa sebelum balik hari tu memang tak menyabar-nyabar. Gua rindu sangat dekat bentong. Gua pernah cakap walaupun gua rock, tapi gua ada rindu gak der.

Perasaan gua ni tak boleh tahan lagi sampai gua lupa nak bagitau lu. Gua ada masuk pertandingan badminton. Ala yang gua cakap sibuk sangat sampai penat tu. Jadi tak sia-sia la gua penat dua tiga kucing berlari, mana nak sama si kucing belang. Alamak gua terpantun pulak. Maksud gua, tak sia-sia la gua penat dua tiga hari yang lalu. Peh skema jugak ayat gua. Bangga*

Meh sini gua nak tunjuk gambar gua. Gua paling serabai antara yang paling hensem. Lu pk la sendiri.


Lu agak gua ada tak dalam ni?


Player-player badminton memang kacak. Lu je tak perasan.


Gambar dengan lecturer gua. Macam kenal la lecturer tu?


Ni semua pemain jabatan gua. Lelaki perempuan dapat medal. Jabatan lain...aihh


Gua puas bermain. Lu jangan fikir bukan-bukan. Maksud gua bermain badminton. Gua rasa lepas ni gua nak berehat dari bersukan. Gua nak tumpu kepada pelajaran gua. Kalau hendak bersukan pun gua rasa setakat menyertai olimpik atau sukan sea sahaja. Eh tidak lah. Gua bergurau. Kalau bersukan depan rumah tu boleh lah kot. Macam orang-orang muda cakap, buat-buat basah ketiak.




p/s: gua merajuk dengan lu. kalau taknak cakap je taknak, jangan senyap je.

14 comments:

kash said...

lu merajuk dgn sape plak nii?

dah lu tempek gamba lu byk2..lepas tu nak suruh org teke.

bukan susah.

hanilopiplopz said...

comel la lu bai... lu majuk ngan sape nih?? hahaha...

chokio_nia said...

Jgn la bgtau org ramai ko majuk ngan aku..haish..

Okeh tpu aje..kang tak pasal masalah ko plak tmbh..

P/s: tak macho la abg serabai majok.. ;p

.rafiq. said...

kash: gua merajuk dgn kucing gua. lu perasan pulak gua kan.nmpak sgt gua putih. haha

hani: lu baru tau ke honey? haha

chokio: ala kucing gua tk kisah punya. abg serabai masih cool.heheh

lea said...

la..merajuk ngan wa ker??
why? why??

:P

reen_sofee said...

aish main merajuk merajuk kat blog lak!
comey ngat aih.
hahahah.
nyway menang kaa??

.rafiq. said...

lea: bkn lu la. aihh

reen: lu tk nmpak medal tu? msti la mng ;p

F A R Y N said...

mrajuk?

period kah?

.rafiq. said...

mrjk ngn lu la. lu smbong ngn gua.

baginda® said...

kahkahkah ada taman lam hati ye bro..?

.rafiq. said...

kehkehkeh mesti la ade der

AiDY said...

yohoho...
pesal x upload kt fb?
letak je kt group kelas

Anonymous said...

buy valium valium on sale on forums - valium diazepam 5mg side effects

Anonymous said...

buy xanax online no prescription cheap xanax with high blood pressure - alprazolam 0 5mg wirkung