Tuesday, March 23, 2010

Gua dan lee chong wei main badminton



Hari ini gua rasa mahu update blog. Gua pun bukak blog dan terus update. Senang kan hidup gua?

Gua nak cerita dengan lu pasal kawan gua. Gua ingat lagi masa kecil-kecil gua pernah main badminton dengan dia. Masa tu gua pandang dia ayam-ayam saja. Kalau gua main badminton dengan dia mesti gua menang.

Tapi sekarang dia dah lupakan gua. Gua pun tak mahu ingat dia. Satu hari gua tengok berita dekat tv3, gua dengar-dengar dia dah jadi datuk. Tapi gua rilek. Gua cakap, "alahai lee tu poyo je lebih, main dengan aku kalah jugak". Gua memang biasa panggil dia dengan nama lee saja. Nama penuh dia seingat gua Lee Chong Wei.



Lu tengok la, melompat pun sudah macam mentadak mentadu. Gua segan la dengan lu lee. Sekarang gua tak mahu lagi ingat dia. Yang penting sekarang ni adalah perlawanan petang ni.

Petang ni gua ada lawan dekat poli. Gua wakil jabatan gua lawan jabatan lain. Gua mintak lu doa-doakan gua. Hari ni baru mula lawan. Kalau gua menang gua nak belanja lu semua minum susu. Tapi lu mesti doakan gua okay.

14 comments:

reen_sofee said...

ala.
lee tuh dulu slalu jaa main kejar kejar ngan aku.
tak kecah pon.
hahahha

.rafiq. said...

oo ko la budak pompuan yang salu nanges tu kan
meleleh je ingus men keja kejar ngan lee
haha

hanilopiplopz said...

selamat menang!

.rafiq. said...

thnx syg haha

crazy_labelle said...

hensem x die mse kcik2?

helena's said...

kem salam eh kat dia.cakap saya nak kapel ngan dia bleh??

Razman said...

korang selalu mandi bogel sme2, taknak cte?

.rafiq. said...

crazy: hensem? hnsem lg aku.

helena: boleh. nanti hntaran bulu tangkis. kah3

razman: tknk lah. malu la.

Eireen Camelia said...

perasan kau. nak tercirit aku baca! haktuih! eh macam tu ke tercirit? hahaha

.rafiq. said...

tu kau nak terkencing sebenanye.
haktuih balik
haha

chokio_nia said...

aku minum susu dutch lady je..jadi sedialah..aku nak prise ceklat ok..huhu

.rafiq. said...

tk mng lg dh mintk mcm2;p

hans said...

lee chong wei tu berguru dgn aku tu
ekekeke

.rafiq. said...

haha
perasan