Wednesday, February 10, 2010

Blog aku ke ni?

Baru aku perasan. Masuk hari ini sudah genap 1 tahun 1 minggu aku berblogging. Agak lama juga aku berkecimpung dalam dunia alam maya ini. Baru berazam nak buat majlis kenduri ulang tahun sempena blog berumur setahun, tapi dah terlepas. Jadi lupakan.

Dulu ada juga niat nak tutup blog sebab rasa bosan gila tengok blog sendiri. Lepas tu buka blog orang lain dan baca terus cemburu dan buat entri baru. Tak jadi tutup blog.

Satu hari buka nuffnang tengok earning dah ada rm2ringgit. Rasa nak tutup blog juga. Tapi bila setahun tengok earning dah rm2.25 sen. Tak jadi tutup blog.

Macam tu lah perasaan selalunya. Sampai satu hari aku dah sayang dekat blog ni. Kalau bosan mahu blog sentiasa ada menemani diwaktu duka gembira. Mari menyanyi lagu negaraku kerana bangga.

Aku takkan mahu tutup. Kalau cakap pun mesti tipu saja. Samalah seperti vivi cakap, saya tak mahu makan banyak-banyak. Nanti berat bertambah. Tapi akhirnya makan banyak juga. Okay perumpamaan yang tidak berkaitan.

Aku sayang blog aku. Kau sayang tak blog kau?

16 comments:

oranglidi said...

wa sayang blog orang lain lebih dari diri sendiri.

vidadarisakura said...

aku rasa mau bakar blog kau.

grr.

.rafiq. said...

OL: lu tuju untuk wa jugak ke. aku terharu ni.

vivi: baik kau bakar lemak kau. lagi bagus. haha

mira ellyna said...

ak syg ko jugak haha..
tbe2 hehehe..

crazy_labelle said...

ak syg blog ak yg xnah wujud...
sigh~~

vidadarisakura said...

apa barang bakar lemak. bakar ko terus la. macam?

Razman said...

ko tak jadi tutup blog sbb nuff bertambah rm0.25..

sesungguhnya kamu tergolong dikalangan manusia yang bersyukur...

hanilopiplopz said...

aku syg kau.. eh silap! blog kau~

.rafiq. said...

mira: mana boleh syg sgt. pakwe ko marah nanti.

crazy: kau gila. haha

vivi: tak best. kesian lemak kau.

razman: kita satu malaysia. mesti kena bersyukur.

hani: syg kau juga. eh blog kau juga.

oranglidi said...

macam sial gak komen razman dan vivi.

.rafiq. said...

aku dah tau lame. dorang memang camtu. gila. haha

vidadarisakura said...

komen orglidi lagi cam sial.

speckurosaklagi said...

hohoh....

.rafiq. said...

vivi: itu lebih aku tau. haha

spec: kau santa claus ke?

hannamaruku said...

Tapi bila setahun tengok earning dah rm2.25 sen. Tak jadi tutup blog.

bila aku baca ayat kat atas, aku terus rasa nak mengorat kau dan bagi mms aku sedang menangis kat kau.

comel lah kau ni.

.rafiq. said...

aku lagi menangis sebab kau nak mengorat aku. baik. aku tak nafikan ayat last kau.