Thursday, January 14, 2010

Ubat mengembalikan kewanitaan

Assalamualaikum semua.

Selamat sejahtera bagi bukan islam.

Fuyo siap ada selamat sejahtera macam ada orang ramai aja baca blog aku.

Aku sudah jadi baik sedikit sekarang. Ye lah poli dah buka. Baru aja aku daftar poli tadi. Macam biasa lah nak daftar dekat dewan mula-mula lalu kedai gunting rambut dulu depan dewan. Siapa-siapa rambut panjang ada ekor ada tanduk mesti kena potong dulu dengan pensyarah kursus pendandan rambut. Okay poli mana ada kursus tu. Aku saja ja.

Lepas pergi daftar poli nak pergi makan sekejap tunggu daftar kursus. Last-last tak jadi makan sebab lauk tak menyelerakan. Jadi minum sahaja. Pandai betul akak jual air tu. Boleh berniaga sampingan ubat-ubat untuk wanita.

" AKAK, NI UBAT APA NI BOLEH MENYECUTKAN RAHIM MENGEMBALIKAN DARA NI?"

" HA TU UBAT UNTUK ORANG RUMAH."

" OH YE KE KAK. KALAU ORANG RUMAH SAYA LELAKI MACAM MANA?"

" HAH MACAM TU BAGI DEKAT NENEK KAU!"

Okay takde lah. Akak tu balas dengan gelak aja sebenarnya.

Ada ke patut jual ubat macam tu dekat kedai minum. Untuk wanita sahaja pula tu. Kalau ada ubat mengembalikan teruna boleh juga aku beli. Woi jangan pk bukan-bukan. Aku masih TERUNA okay.

Macam biasalah bukak aja sem baru ni aku mesti niat nak belajar betul-betul. Keputusan teruk gila semester lepas. Malas nak cerita dekat korang. Tak sampai hati aku nak bagitau keputusan teruk tu.

Doakan aku jadi budak baik ye.

Wassalam.

atau

Selamat Sejahtera kembali.

12 comments:

vidadarisakura said...

tajuk macam setan. kalau bagi pengkid minum/pakai/makan agak2 boleh kembalikan kewanitaan diorang ka?

Razman said...

haha..soalan dr vidadarisakura agk bernas..sila jwb..

cik yaya said...

wohh..kalau nak jadi baik kena buang gambar besar ituw
lepastu kena selalu panggil kakak cantik
KAHKAHKAHKAHKAH

oh dan juga, kena buang word verification

wahhh..kenapa permintaan di atas seperti sedikit selfish?ohh daku kan kakak cantik ko..hehehehehe

I n n z said...

masih dara
muahaah !
;p

.rafiq. said...

vida: ok tajuk aja setan. blogger baik aja. Kalau pengkid guna aku tak pasti kembali wanita atau kembali jejaka.

razman: okay sudah jawab. Kalau pengkid guna aku tak pasti kembali wanita atau kembali jejaka. tengok aku terpaksa mengulang ayat sama.

kya: okay lah kakak cantik. saya sudah baik sekarang? hehe. ada word rupanya. nanti saya cuba setting ya kakak cantik plus comel.

innz: so kena cari teruna. haha

A+z+i+E = AziE said...

aku doa kamu jd budak baik. amin.. ^_^

.rafiq. said...

azie: hah nak bodek lah tu. haha

AmalinaOmar said...

tanduk kau tak kene potong?€

A+z+i+E = AziE said...

eh2!! ko ni tau2 jek aku nk bodek ko ek?? hehehe.. cm ne tau ni?? ko google ati jiwa aku ke??

.rafiq. said...

amalina: aku budak baik. rambut macam mahathir aja so tak kena potong.

azie: tak dapat jek nak bodek camtu. belanja mcD baru kira bodek. haha

Eireen Camelia said...

ah kau cover baaaaik punya. tajuk entri dah lah mengancam nafsu, tapi isi entri terbatal terus nafsu aku. eh apesal lak aku yang bernafsu? tak paham ah

.rafiq. said...

kau tak payah cakap dah tahu benafsu kuat sebab boleh tengok kalau bulu hidung terkeluar.