Tuesday, December 15, 2009

suka sangat lah ni


YAHOOOOOOOO!!!

Exam dah habis!

Merdeca merdeca. Kite dah abis exam.huehuehue

Hahahaha.

Okay-okay jangan suka sangat. Nanti dapat duka.

Hehe sukanya saya dah habis exam. Terus hilang pening kepala sakit perut sakit mata sakit telinga sakit perut sakit sendi tulang sakit jiwa.

Nah aku belanja gambar-gambar sebelum exam masa tengah pening tapi macam dah habis exam.







Dah-dah aku nak pergi mengucapkan selamat hari merdeka dekat semua orang.


13 comments:

oranglidi said...

HAHAHAHA. WA TAU. WA ADA KAWAN POLITEK DUNGUN TU. DIA ADA CAKAP DIA ABIS ARINI.

macam cilakak lepak pantai teluk lipat

nursarah87 said...

merdeka bila exam tamat, yg tak merdeka nya bila result tak kuar lagi...=p

Deqna A.J said...

ceh.baru habes final ke.aku dah nak koma lepak kat rumah.hahaaa.

.rafiq. said...

oranglidi: yeah2. merdeka2. bolh karoke sampai pagi. tau2 je kat pantai lpok lipat. caya la.heheh

nursarah: takpe janji tak payah nak studi dah.haha

deqna: maknanya ko akan penin2 nanti.hahaha

cik EPAL said...

jangan enjoy sangat..reslt tak merdeka lagiii.. :D

.rafiq. said...

result boleh buat rahsia smpi bile2.haha

A+z+i+E = AziE said...

owh baru hbs exm.... hepy merdeka day!

.rafiq. said...

azie: tenkiu2. jom karoke.ehehe

{lumut} said...

seremban kan?

.rafiq. said...

yup lumut. tunggu aku blik jumaat ni.

~ life Saya ~ said...

uit..
bkn men gumbira lagi...
bkn ke nnt pegi exam Sun java...
hahahahha..
pdn muke..

oranglidi said...

wa skolah dungun dulu.

.rafiq. said...

life: sun java ilek je. konpem failed dah tu.

oranglidi: yeke. skola mane? teknik? sains?