Monday, November 30, 2009

Menukar template lagi

Nampak tak apa-apa perubahan dekat aku? Nampak tak?

Okay memang lah takde apa-apa perubahan dekat aku sebab yang bertukar hanya lah template blog aku.

Aku dah lama kempunan nak tukar template lagi bagi blog ni. Aku rasa kesian dekat mata-mata blogger yang bersilau-silau dengan blog aku. Aku pun rasa sakit mata bila tengok blog lama-lama lepas tu rasa nak tutup blog dan layan farmville aje.

Jadi aku sudah bawakan pakaian baru untuk blog aku. Aku sayang untuk ( i love to) memberi pakaian warna hitam supaya blog ini nampak lebih elegen. Elegen tu kamu tak tahu ke apa. Aku pun tak tahu juga. Yang aku tahu hitam ni macam tahi kambing. Maknanya blog aku memakai baju tahi kambing. Okay boleh faham sikit-sikit.

Aku juga meletakkan hiasan-hiasan senarai blog dekat tepi baju blog ini. Sesiapa yang tiada dalam senarai bukan bermakna kamu tidak best. Mungkin aku tidak perasan blog kamu. Jadi aku meminta jasa baik kamu mengingatkan aku seperti ini,

" WOI LINK LAH BLOG AKU, TAGUNEE PUNYA RAFIQ"

ataupun,

" RAFIQ, SAYA SUDAH LINK BLOG ANDA"

" TERIMA KASIH LINK BLOG SAYA YE RAFIQ"

Jadi kamu faham lah aku juga mahu link blog kamu. Aku bukannya tidak membaca blog orang lain. Baca juga lah. Betul.

13 comments:

{lumut} said...

jambu gile pic ko kat tepi neh...abeslah ramai awek ush akau nnt..rafiq poyo.=p

hehe...
aku nak tuka template..tp aku syg blog list aku...

aku pernah nampak muke ni kat piza seremban.kembar kau ker?

abe long said...

ramai dh la aweq die kali ni...
hahahah

AmalinaOmar said...

hitam bukan tahi cicak ke? template kau buat aku pandang semua orang jadi macam orang berkulit hitam segak dan menawan. tahniah.

AmalinaOmar said...

eh lupa pulak.
"LINK LAH BLOG AKU. TAGUNEE PUNYA RAFIQ!"

.rafiq. said...

lumut: awek2 tak kisah. jangan mak datin tepikat jugak dah la.haha

eh blog list kan boleh buat balik. jangan risau lah tu.

eh pelanduk dua serupa comel kot.haha

abe long: haha takde makne.

amalina: bukan2. tahi cicak hitam putih okeh.hehe

wahaha ko pilih pilihan pertame. hehe nanti aku link okay? thnx.

F A R Y N said...

awat kaler hitam? mendung gak ke weih/?

.rafiq. said...

bukan mendung. mate nanti tak sakit. rase tenang2 gitu.ahak3

nurain said...

haha..aku pon baru je tukar layout smalam..

Razman said...

sakit mata aku tgk gmbar ko tepi tu..mcm gay..haha.. peace! ko bdk bentong ke?

chokio_nia said...

hurmmm..simple..tapi menarek..
jap2..ne nak prormote blog ke gamba ko kat tepi tu??bole la kot nak masok hero remaja..da anta borg??haha

Sharinginfoz said...

tukar jgn tak tukar.. kalau still bosan dtg sini ya...

cik yaya said...

gambarkattepitutakbolehbesarlagike????????

.rafiq. said...

nurain: tahniah2. dpt baju baru blog kite kan.hehe

razman: gay la ramai peminat.hahaha

chokio: eh tak perasan pulak.hhaha. nanti aku isi borang nikah terus.haha

sha: tenkiu2 ats jmputan.hehe

kya: COMELAPELETAKSITU.HAHAHA