Friday, October 2, 2009

Sudah lama tidak main tag-tag

Tadi semasa aku berjalan-jalan aku teringat komen adjla. Dia memaksa aku untuk membuat tag beliau. Demi takut diugut supaya mengaku hensem, aku pun buat dengan segera.

Here are the simple rules :
1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


Description: Sorry ya kawan-kawan. Tag ini adalah paling jujur pernah aku buat. Gambar di atas ialah iklan sebuah filem tempatan SUMOLAH. Jadi gambar di atas sesuai dibuat background. Boleh ambil jika berminat.

Saya sayang untuk mengetag ( i love to tag):

oranglidi
vivi
anis
hani
hana
kya

Aku tak kisah korang nak buat atau tak ye tak. Kalau nak buat buat je la ye tak.Siapa yang tak nak buat karang kalau aku dah ugut mengaku korang cantik baru korang buat ye tak.

15 comments:

Anis Mohd said...

ok . dah wat dah ..

:: Cikgu Wiween :: said...

x penah tgk cite sumolah nih. besh x?

.rafiq. said...

anis: tenkiu2.hehe

cikgu wiween: boleh tahan best. tengok la. selalu keluar dekat tv kan.

misz benida said...

ko kwan yg bek..
aku xwat ag tag ni..
haha

oranglidi said...

ITU DIA! NAMA WA TOP TU!! HAHAHA.. TRIMAS2. ADA MASA WA BUAT. ADA 170 TAG LAGI BELUM WA SELESAIKAN. LU YANG KE 171.. TUNGGU LU DAH BERANAK PINAK NANTI TERJAWAPLAH TAG TU KOT. HEHE.

.rafiq. said...

misz benida: ko buat weh., tak takot kena ugut ngan adjla ke?

oranglidi: ah lu jangan nak bagi alasan. wa ugut lu hensem karang.

misz benida said...

xtakot..
xtakot..
hahaha

.rafiq. said...

kau berlagak ya. aku repot adjla karang.

vidadarisakura said...

aku rasa aku suda sign agreement KATAKAN TIDAK KEPADA TAG.


haha

.rafiq. said...

okay aku tak kisah aku tak kisah aku tak kisah.

Adjla Hafizin said...

wah bagos2..
aku kagum ngn ko sbb brani sahut cabaran aku..cayalah bro!

.rafiq. said...

aku sebenanya bukan berani sambut cabaran ko. tapi aku takut ngan ugutan ko.huhu

hannamaruku said...

weh weh.
gambar ke 6 kat folder aku yg ke 6 censored ah.
taknak maen.
taknak taknak.
haha

.rafiq. said...

main la main la. ok2 sekurang2nya kau dah mencuba. tenkiu2.

F A R Y N said...

nama aku takde..so tak payah buat la kan...kah kah kah