Tuesday, June 2, 2009

Kertas kajang masih mahal lagi

Hai blogger yang cun dan kacak-kacak sahaja. Hari ini aku sangat berbesar hati kerana mahu kamu membantu saya. Dah dah.

Aku sebenarnya dah lama nak tukar template ini.
mungkin cuma tiada kesempatan atau tiada orang mahu mengambil kesempatan terhadap aku, jadi blog ini masih lagi terbiar dengan warna coklat sedap-sedap.

Dari dulu lagi aku berminat nak tulis karangan dekat kertas kajang sebab aku pernah jadi pemidato. Peh pemidato tu jangan main gila. ( ceh padahal bertanding syarahan dalam kelas aje). Aku ingat Cikgu Zihan pernah suruh aku bersyarah untuk kumpulan aku tapi sebelum tu kena buat karangan sendiri.

Aku tak banyak idea nak hentam masa darjah enam. Dah bertanding dapat markah sedikit sangat. Cikgu Zihan sempat jadi pengkritik,

" CARA AWAK BERSYARAH DAH BAGUS SEBAB PANDANG PENONTON TAPI ISI KURANG MANTAP YE"

" ERR ERR"

Aku agak berasa terharu dan tersedih kerana tidak membuat persiapan awal menyiapkan karangan. Rakan-rakan lain aku rasa dah dibantu oleh ibubapa atau rakan lain dengan karangan yang mantap-mantap kerana membuat persediaan awal. Cuma aku.

Aku dah berhasrat hendak membuat karangan lagi. Dengan karangan di dalam dunia maya ini aku sangat berasa cukup masa untuk membuat persediaan. Eh macam lah ada pertandingan yang perlu disertai. Cis.

Dah-dah jauh sangat melencong ni. Okay nak tanya kamu semua. Okay kah gunakan template ini?

Okay?

Baiklah. Aku akan gunakan template ini. Terima kasih blogger kerana membantu saya.

13 comments:

miss GAZA said...

erk!
xsempat cakap okey lgpun..
tp mmg okey kot bro!
:p

tere brsyarah ruponye..
tp zaman skarang banyak org cakap kosongla.
jgn jadi cam depa pulak!
=)

milimilo said...

boleh jadi lecturer r kalo terer bersyarah..ahaha..aku xtermasuk dlm senarai membantu..tp aku ase better layout ni compare yg dulu tu

oranglidi said...

semat2..

hazriq ishak said...

cun :)

FuzZ said...
This comment has been removed by the author.
.kakijalan. said...

miss GAZA: hehe tenkiu2. tu darjah enam punya cerita. Sekarang ni nampak macam banyak ngarot je.haha

milimilo: aku nak jadi bapak lecturer boleh? lgi power.haha. Ok ok thnx. itu pun dah membantu.

oranglidi: ok ok tenkiu bero. heheh

hazriq ishak: orait! kalau cun sikit lagi boleh buat awek.hahah

FuzZ said...

mmg bekgron komen ni kaler biru ke..?
tak nampak aa ruang komen.kene drag br leh bace.na kate page xabis load lg,da berkurun aku tggu.refresh pat lime kali da.
(ok2,bkn tujuan menjatuhkan mmber sdri.cuma berterus trg)

mebi laptop aku kot.cis.btw,ok la..bole kasik 7/10.hiks

.kakijalan. said...

fuzz: ok saya agak keliru di sini ye kerana di laptop saya lihat background sangat jelas. emm.
eh macam mana dengan blogger lain adakah sama dengan beliau ini?

tapi markah sudah 7/10. saya tak berniat menukar template lain.

cis apehal skema sangat ni. laptop kau apahal dol? campak ke laot je lah!haha

Nadia said...

eh mane jumpe tempate neh. suke juge! :)

MentaRi MaLaM said...

salam...

wah.. encik ade bakat terpendam rupenye...
kikiki...
template ni cantik.. nampak kemas...

Basuh Baju said...

so apa kaitan dgn kertas kajang? haha

SwEeTFoResT said...

hehehe..oke2..

.kakijalan. said...

nadia: eh eh aku pun terkejut boleh terjumpa template ni.hahah. try finalsense.com

mentari malam: wslm. haha bakat dah jadi pekasam dah sebab dah lama peram. okay thnx.

basuh baju: haa sekarang aku sudah menulis atas kertas kajang okay.

sweetforest: okay okay okay!