Wednesday, May 13, 2009

test psikologi


semalam aku bukak friendster.


aku tengok ada mesej dan aku baca mesej-mesej yang aku dapat. aku sangat tertarik dengan satu mesej dari sorang mamat ni. Die bagi test pasal diri kita, kira psikologi juga kot.

Aku pasti mesti korang pernah terbaca. Tapi aku nak post juga dekat sini.

Macam ini, baca dengan teliti okay,

> > Test ini sudah dicuba dan kebenarannya sudah terbukti. Pilihan anda menunjukkan keperibadian anda.

> > Anggap diri anda saat ini sedang memasuki sebuah rumah kecil di tepi sungai di tengah hutan tebal. Setelah Anda buka pintunya dan masuk, didalamnya terdapat:

> > 7 tempat tidur kecil di sebelah kanan di sebelah kiri, terdapat meja makan yang dikelilingi 7 kerusi kecil. Di tengah-tengah meja terdapat sebuah bekas dengan 6 macam buah. Buah-buahan tersebut terdiri daripada:

> > a. epal
> > b. pisang
> > c. jeruk
> > d. mangga
> > e. rambutan
> > f. papaya

> > Buah manakah yang akan anda pilih?

> > Pilihan anda akan menunjukkan sifat-sifat peribadi anda! Berfikirlah dengan berhati-hati.

> > (JGN TGK JAWAPAN DI BAWAH DULU... ... PILIH DULU BUAH APA... ... )))
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Ini dia jawapannya...

> > a. jika anda pilih epal: bererti Anda adalah orang yang suka makan epal

> > b. jika anda pilih pisang: bererti Anda adalah orang yang suka makan pisang

> > c. jika anda pilih jeruk: bererti Anda adalah orang yang suka makan jeruk

> > d. jika anda pilih mangga: bererti Anda adalah orang yang suka makan mangga

> > e. jika anda pilih rambutan: bererti Anda adalah orang yang suka makan rambutan

> > f. Jika anda pilih papaya: bererti Anda adalah orang yang suka makan papaya
> >
> >
> >
> >
> >

haha sudah terkena bukan?aku pun sangat/lebih/amat terasa tertipu kau tahu.

19 comments:

nadia :) said...

da agak ni.

Beauty Touch said...

tipah tertipu lagik
hahahahhaha

.kakijalan. said...

nadia: haha sangat mengada kan test ni?

beauty touch: haha mesti penah baca kan?

Beauty Touch said...

tau takpe...sengals..klaka je.mmg gile tepat jawapan dia

FuzZ said...

demit sgt taw..
bersemangat aku bace...
tp mmg btol aku ske mkn mangga pn.
ngaaaaa

Nuts said...

gedik la test neh...

ai benci taww!

naqiubex said...

Ceh..

+MisZ NuRuL+ said...

ngokngek tol!! hahahha
ta pasal2 terkena suda...hua3 dushh3~~ :DD

.kakijalan. said...

beauty touch: haha aku pasti orang yang buat ni mesti lagi sengalss.

fuzz: wah sama la kita suka makan pisang. eh kau suka mangga. macam mana boleh tersilap ni.isk

nuts: rilexx lah. u benci i lagi benci tau!!

naqiubex: okay jangan meludah tanda bengang okay.

misz nurul: haha nasib kau la. sapa suruh baca.

MentaRi MaLaM said...

salam...
argghhhhhh tidak...
aku tertipu..
waaa...
hahahahah

~nEeYsA~ said...

arghhh!
jht!
huhuhuhuu...
:P..bwekkkk...
ko knekn aku yer..
hehehe..
tpi aku mmg suke mkn buah mngge!
lbey2 g kalo org kupaskn..hehehe

.kakijalan. said...

mentari malam: haha tertipu. jangan salahkan aku okay. salahkan sapa yang buat test tu.

neeysa: eh ramai juga yang sukakan mangga. pisang takde ke?

Nadd said...

alahai kakijalan,
nape tak taruk shoutbox,

bley borak ;D

equals D said...

yo.

.kakijalan. said...

nadd: aiseh tak pandai la nak borak. jerit jerit boleh?

equald: oh jangan ber rap di sini.

HazirahMahadzir said...

ya ampunn..tekanan aku okk!
T__T

milimilo said...

hahaha..sengal gila test ni..nasib baik aku ni jenis yg suka scroll bwh dulu..so,xsempat tipu aku.. :)

.kakijalan. said...

hadzirah mahathir: eh sabar okay. jangan melepas kat sini.heh.

milomilo: cis tak kena ke. camni aku kena tulis dari bawah lah!

cik erin said...

tak sukaaaa..........! :((
hahah. tertipu i! :P

*dah la hantu test.
beriye check jwpn.
hantu betul! :D