Friday, May 29, 2009

Perlawanan bermakna buat MU


Hahaha! Hahaha!


Tengah aku kusyuk tengok shebby bagitahu pasal MU dekat tv ada sorang mamat ni cakap dekat rakan dia yang menyokong Barca,


"WEH KAU DIAM JE, KAU TENGOK LA MU MENAN
G KARANG"

Rakannya pun pandang dia balik sambil cakap,


"EK ELEH! G
ELABAH LA DIA NI DOWW! (Okay doww tu aku reka tiru stail bohsia cakap)

Perlawanan bermula...
Memang mendebarkan betul. Serangan dem
i serangan MU bagi dekat Barca. Nak masuk minit ke 10 keluar senarai cubaan. Barca-0 MU-5.

"WOIH 5 KALI MU TRY, KAU TENGOK B
ARCA SATU PUN TAK TRY LAGI!,HAHAHA!"

Gila berlagak betul la
penyokong fanatik MU ni. Bola masih lagi bergolek. Tup-tup dah sampai dekat atas. Sampai dekat eto. "POM!" Eto sepak masuk bawah ketiak Van der Sar.

"GOALLLLLL!"


Penyokong Barca bersorak kegembiraaan.


"RILEX2! AWAL LAGI AWAL LAGI!"
kata mamat tadi.

Ceh berlagak lagi tu. Kau ingat boleh kejar la? Boleh makan la? ( Okay aku agak terlebih) Aku sebenarnya bukan penyokong Barca tapi aku pembenci MU. Aku tak nak MU menang. Kamu faham bukan maksud aku?

Okay sambung main. Masuk separuh masa kedua aku tengok Barca dah kuasai padang. MU banyak kena ayam la.haha. Main macam
katak. Minit ke-70 Messi pulak 'main rilex menang rilex'. Selamba aje dia tanduk masuk.

"GOALLLLLLLLLLL
!!!!!!!"

habis masa. MU-2 Barca-0


"EH EH TERSILAP! BARCA-2 MU-0"


....terdiam terus pen
yokong MU.hahahaha!

lionel messi

p/s: suka gila tengok messi kena himpit sampai terjatuh dengan 3 pemain tapi boleh bangun lagi kejar bola. gila lah!

11 comments:

Bok said...

wei ko anti mu kan?
hah sepp sket!!
cayalah!

oranglidi said...

ahahah.. bagus! nasib baek wa sokong juventus

+MisZ NuRuL+ said...

ahahha yayy2!! BARCA menang! ske2!!:DDD

ske messi..cumil jep! lalalala~ XD

niEna hailani said...

sama la kita!!! pembenci MU

.kakijalan. said...

bok: hah tom tom cak pon boleh!

oranglidi: kau dah bernasib baik. jangan glory sangat!

misz nurul: yah! penyokong Barca ek? messi macam haiwan.

niena hailani: bagos2! tambahkan kebencian anda!haha

~nEeYsA~ said...

yea!
barca mng!
heheheh...

misz benida said...

weyy..
aku pminat man U..
brani ko ktuk2 mU...
cehh!!

.kakijalan. said...

neeysa: yah2. boleh kau belanja makan linut nanti.heh.

misz benida: eh ade peminat sesat la kat sini. kau nak kena baling telor ke?

Nadhirah Zamrose said...

sye x sokong mne2...sokong j.s.park ;)
tp messi hebat mse match hritu.

shakinah said...

hahaha.
sep!sep!
yeayyy~

.kakijalan. said...

nadhirah zamrose: j.s park kali ni main tak sedap la. siap kena tuka awal lagi.

shakinah: eh nak sepp guna kaki ke tangan ni?haha