Friday, April 10, 2009

tag untuk nia.

ada sorang awek ni kan. dia tak nak jawab tag aku kan. tapi aku jawab tag dia. ok cukup.

1. Orang luar sana tak kenal kamuh.Perjelaskan siapa kamu.

saya ialah penyelamat dunia yang menangkap segala penjenayah-penjenayah dunia demi untuk keamanan dunia.

2. Sikap kamuh yang 'mantap'
saya suka makan roti gardenia.

3. Sikap kamuh yang sangat jelek
saya tidak membuang plastik roti gardenia.

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
handphone dunia. jam tangan dunia.

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh?
1.2.3. ok 6. ah nia.

6. Siapa bestfriend kamuh?
semua kawan adalah best!

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh?
family korang.haha.

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
tak tahu la. yang pasti bukan ultraman. dia tipu.

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
assalamualaikum. ahh syahdunya.hehe.

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
21 orangs.

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka? (Tak kira kuantiti). Kenapa?
ok saya suka semua follower. sebab diorang suka saya.haha.

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
nia salina.

p/s: aku nak bagi teka-teki. ada orang nak pergi gadai emas, dia pergi ke bandar, dia pergi arah mana?

14 comments:

bee said...

ha...baik hati ye k.j nk jwb tag org yg x nak jwb tag kiter..teke teki tu agak m'cabar gak la wei..erm..arah utara...betul x???

bee said...

k.j ajar b buat caner link blogger kat tepi tu bley???

dLa said...

seb baek kakijalan jwb semue followers yg disukai.
hehe

.kakijalan. said...

mesti la saya baik hati.haha.
bangga.
em salah2! sila cuba lagi.hehe.

link tu camni:

customize -> add a gadjet -> html/javascript.

lepas tu tulis ni, contoh:

(a href="http://ayeen88.blogspot.com/")bee(/a)
(br/)

*gantikan kurungan() kepada <> ok?

.kakijalan. said...

memang la saya suka semua.
termasuk dla.
ahak.

ain si kacak said...

haha...
saya pun suka follow blog si kakijalan ini..

philoColy said...

spe kc tag tuh?..
haha..

pgi arah mne?..
sg wang?.bkt emas?.g bkt mas.tmn sri hartamas.wahaha
g kedai pajak gadai la.

.kakijalan. said...

thnx.
hehe.
kamu pasti tak tahu saya juga suka blog kamu.

madihahzubir said...

kaki jln byk fan la.haha.seb bek ak x buta cm mereka.hakhakhak.

nk g gadai emas g belakang umh ko la.ak tau blkg umh ko d pajak gadai.ko sll gadai besi buruk umh ko.ak nmpk.hahaha..

p/s:ak d teka-teki gak.mi pe dlm tin?huhu

nurain said...

ahahah..awin xmo jawab tag kamoo?

hihi..jaat tol awin ni..ngahahahah

err..die pegi arah kedai emas kot~

dLa said...

kakijalan,
sile grab award kat blog dla ya ;)

bee said...

ade ym??thx..

.kakijalan. said...

philocoly: ko tau kan sape yang bagi kalau bukan kembar kau.huhuh.

madihahzubir: eh aku mane ade fan la kat ofis ni. aku pakai aircond je.hahah.

nurain: haah kan. awin tu kan die kan ok ok xnak ngumpat.hehe.

dla: oh yeke.
thnx.huhu.

bee: sori b. ym ada tapi da lama tak bkak. tak layan sangat ym.huu.

.kakijalan. said...

ok la aku bgtau jawapan teka teki.

jawapan: ar-rahnu.

hehe.