Friday, April 24, 2009

award dari cik syeza dan cik neeysa

Mula-mula nak ucapkan terima kasih kepada cik syeza dan cik neeysa sebab bagi award ini. walaupun aku bukan ada mata bintang, muka bintang atau tahi bintang atau apa-apa yang berkaitan dengan bintang, cik berdua sudi memberi award ini. terima kasih lagi sekali.hehe.


copy image kat bawah
pastu, tulis sebarang comment pasal penghantar award ni. Easy isn't it?


Cik Syeza:

>rakan baik dan mempunyai skandel dengan cik awin.
>dia seorang yang comel
>dia sudi menjadi follower aku ( kerana aku follow kau juga cik syeza.huhu)
>dia pernah nyaris menjadi pembunuh burung merpati. haha.


Cik Neeysa:

>rakan kepada madihah, adjla, dan wanie dan benida.
>juga seorang yang comel.
>boleh bertutur bahasa yang aku tak boleh tutur.hehe.

Last skali, send pada followers yg korang suka

aku rasa korang star:
>cik madihah.
>cik benida.
>cik adjla.
>encik comel. kau tau tak kau comel fatul.
>encik azym. hari tu tak buat tag.
>cik ajwin. plus famous.
>cik inn. dah berpunya.
>cik eireen. ada wahid.
>cik boo.
>encik bok. nama hampir sama dengan boo. ok lain sangat.

7 comments:

inn said...

wah..inn tak tau ade awrd..hehe.thnks yea :)

.kakijalan. said...

sekarang dah tau kan.
orait.
same2.

philoColy said...

scandel???..
hahaha..
jhtnye..
pmbunuh pn dpt gk..
haishh..
mmg nk kne ni..
haha

~nEeYsA~ said...

wahaha...sme2...
bhse ape kah itu agknyer?
kih2...

.kakijalan. said...

philocoly: betul kan ada scandel?haha.

neeysa: bahasa ape kalau bukan sarawakian?
kan?

Anonymous said...

I inclination not acquiesce in on it. I think precise post. Specially the title-deed attracted me to study the whole story.

Anonymous said...

Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.